Voordelen

Logo-Jans!-tekst-klein
Ontdek de voordelen die Jans! u kan bieden:

één aanspreekpunt:
Jans! staat u met raad en daad bij. Hij regelt voor u de complete verbouwing. Van levering materialen, de inhuur van collega’s tot het moment dat uw woonwens wordt opgeleverd houdt hij de regie in eigen hand. Lekker makkelijk dat u slechts één aanspreekpunt heeft die alles voor u regelt.

Afspraak=afspraak:
Jans! heeft een duidelijke keuze gemaakt voor gegarandeerde kwaliteit. Hij durft het aan dat u zijn werk langs de meetlat legt. Want Jans! tekent ervoor dat hij de afgesproken kwaliteit levert. En ‘afspraak=afspraak’.

Kwaliteit:
Jans! beschikt over de nodige vakmanschap, ervaring en certificaten om kwaliteit aan u te leveren. Klanttevredenheid is voor ons een groot goed, daarom doen wij alleen zaken met gekwalificeerde partners en werken wij met de beste gereedschappen om tot een goed eindresultaat te komen.

Scherpe tarieven:
Bij grotere klussen huren wij ZZP’ers in. Dit scheelt in de prijs van het arbeidsloon en dus automatisch in de totaalprijs van de offerte. Daarnaast hanteren wij een voordelig uurtarief.

Uitstekende service:
Persoonlijke aandacht voor iedere klant is bij ons gebruikelijk, we zijn goed te bereiken en reageren meteen als u ons nodig heeft. Dat houdt in dat alles in goed overleg gaat. Een ander voordeel is dat wij, in tegenstelling tot vele anderen, bij kleine wijzigingen tijdens de opdracht geen meerprijs in rekening brengen. Dit betekent voor u: Duidelijke kosten! Hierover wordt tijdens het bespreken van de klus afspraken gemaakt.

Garantie op de werkzaamheden:
Goede nazorg vinden wij belangrijk, uw tevredenheid staat tenslotte bij ons voorop.

Maatwerk:
Voordat wij een offerte maken komen wij vrijblijvend bij u langs om de klus te bekijken en we voorzien u indien gewenst van passend advies of een oplossing. Elke offerte wordt door ons op maat gemaakt, iedere klus is uniek.

Geen voorrijkosten binnen een straal van 35km:
Tijdens de uitvoering van een klus berekenen wij geen reisvergoeding.

Flexibiliteit:
In overleg werken wij ook in de avonduren en op zaterdagen.

Alle specialisten onder een dak:
Wij voorzien u van alle vakmensen, indien u dit wenst.